ECP on solminut lokakuussa sopimuksen neljästä uudesta toimituksesta

Imatralle toimitetaan kaksi sähkösuodatinta 30 MW:n biopolttolaitokseen. Projekti toteutetaan KPA Unicon Oy:n kanssa, joka on projektin kattilatoimittaja. PVO Laanilan voima Oy:lle Ouluun toimitetaan 64 MW:n voimalaitokseen sähkösuodattimen laajennus, jossa nykyistä sähkösuodatinta laajennetaan n. 35%. Savonia ammattikorkeakoululle toimitetaan opetuskäyttöön tarkoitettu sähkösuodatin, joka toimii pienen, eri polttoaineita käyttävän biokattilan yhteydessä. Latviaan toimitetaan sähkösuodatin 20 MW:n biokattilan yhteyteen. Projekti toteutetaan yhteistyössä latvialaisen yhteistyökumppanin kanssa, joka vastaa projektin teräsmateriaaleista ja asennuksista. Kaikkien kohteiden suunnittelu alkaa heti ja toteutukset ovat vuoden 2015 aikana.

Vastaa