Muutoksia ECP Group Oy:ssa

ECP Group Oy terävöittää toimintaansa uudistetulla omistuspohjalla. Yhtiön perustaja Pekka Vähäkuopus on jäänyt pois yhtiöstä, ja toimitusjohtajan tehtävää vuoden ajan hoitanut Tapani Stipa ottaa hänen tehtävänsä yhtiön hallituksen puheenjohtajana. Uuden hallituksen muodostavat Tapani Stipan lisäksi hallituksessa ja omistajina jatkavat Olli-Pekka Päiviö ja Jyrki Virtanen.

”ECP Group Oy on saavuttanut 15 toimintavuotensa aikana johtavan markkina-aseman omalla sektorillaan”, toteaa Stipa. ”Tältä pohjalta on hyvä kehittää yhtiötä tuottamaan ratkaisuja asiakkaidemme tulevaisuuden haasteisiin. Bioenergiamarkkina ja ilmansuojelumääräykset elävät voimakkaassa poliittisessa myllerryksessä. ECP Group Oy:n runsaiden referenssien pohjalta voimme tarjota asiakkaillemme tulevaisuusvarmat ratkaisut.”

Lisätietoja:

  • Hallituksen puheenjohtaja Tapani Stipa, p. +358 40 5278488