Sähkösuodatin puhdistaa Honkalahden sahan savukaasut

Kuvituskuva

Stora Enson Honkalahden sahalla uusittiin voimalaitos vuoden 2017 aikana. Uusi voimalaitos vastaa Stora Enson materiaali- ja energiatehokkuusvaatimuksia. Se on myös uusien ympäristösäädösten mukainen.

Uuden voimalaitoksen savukaasut puhdistaa ECP Group Oy:n toimittama sähkösuodatin. Uusi suodatin liittyy ECP Group Oy:n jo sadan sähkösuodatintoteutuksen referenssilistaan.

”Päästömittaus tehtiin vuoden 2017 lopussa, ja tulokset olivat takuuarvojen mukaiset”, toteaa Honkalahden sahan operaatiopäällikkö Markus Ylönen. ”Olemme tyytyväisiä toimitukseen”.

ECP Group Oy on viime vuosina toimittanut monille mekaanisen puuteollisuuden laitoksille uusia sähkösuodattimia joko voimalaitosten uusimisten yhteydessä tai olemassa olevien voimalaitosten modernisoinnin osana. ”Toimittamamme suodattimet optimoidaan asiakkaan tarpeeseen”, toteaa ECP Group Oy:n tekninen johtaja Pekka Päiviö. ”Suodattimemme kestävät vaihteleviakin poltto-olosuhteita muita ratkaisuja paremmin, ja mahdollistavat asiakkaidemme kustannustehokkaan toiminnan nykyisillä ja tulevilla ympäristövaatimuksilla”.

Lisätietoja:

Tekninen johtaja Pekka Päiviö, p. +358 40 553 0677