Valmet on saanut päätökseen ECP Groupin yritysoston

1. heinäkuuta 2021 alkaen ECP Group tunnetaan nimellä Valmet Environment Oy. Ostettu liiketoiminta integroidaan Valmetin EMEA -organisaatioon parantamaan energia- ja talteenottopalveluja. ECP Groupilta ostettu tarjooma koostuu sähkösuodattimien valmistuksesta ja modernisoinnista sekä palveluista, kuten tarkastukset, vuosihuollot, varaosat ja suorituskyvyn parantaminen. ECP Groupin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 6 miljoonaa euroa. Vuonna 2002 perustetun yrityksen pääkonttori on Vantaalla, ja sen palveluksessa on noin 20 työntekijää.

”Valmet Environment täydentää osaamistamme päästöjenhallintaprosessien parantamisessa ja ylläpidossa sellu-, paperi- ja energiateollisuudessa. Tarve ilmanpäästöjen parempaan hallintaan kasvaa, kun päästösäännökset kiristyvät asiakastoimialoillamme ja asiakkaamme etsivät kestävämpää tekniikkaa. Nyt voimme palvella paremmin asiakkaidemme tarpeita savukaasujen puhdistuksessa. Tämä on todellinen muutos, ja olemme iloisia voidessamme toivottaa kokeneet ja sitoutuneet jäsenet tervetulleiksi tiimiimme”, sanoo Minna Saarelainen, johtaja, Energy Sales & Services Operations, Valmet.

”Etenkin viimeisten viiden vuoden aikana olemme pystyneet palvelemaan asiakkaitamme energia-, sellu- ja paperiteollisuudessa uusilla, laajemmilla palvelu- ja modernisointiratkaisuilla sekä kotimaassa että ulkomailla. Valmetiin liittyminen antaa meille mahdollisuuden kehittää ja vahvistaa osaamistamme ESP-tekniikassa. Osana Valmetia otamme suuren harppauksen eteenpäin ja voimme palvella asiakkaitamme entistä vahvemmalla, kansainvälisemmällä ja asiakaslähtöisemmällä tavalla”, sanoo ECP Groupin toimitusjohtaja Tapani Stipa.

Lue lisää: Valmetin lehdistötiedote (1.7.2021)

Lisäys 7.10.2021:
24. syyskuuta 2021alkaen Valmet Environment Oy toimii nimellä Valmet ECP Oy.

Lisätietoja:
Minna Saarelainen, johtaja, Suomi ja Baltia, Energy Sales & Services Operations, Valmet, puh. +358 40 545 9407