NWL-tuotteet ja palvelut

NWL -tuotteita ovat korkeataajuusmuuntajat, joilla voidaan parantaa sähkösuodattimen erotustehokkuutta perinteisiin muuntajiin verrattuna.

Edustukseemme kuuluvat suurtaajuusmuuntajat ja NWL:n varaosat.

Huolto- ja korjauspalvelu:

• NWL-tuotteiden vuositarkastukset
• huollot
• korjaukset
• vianhaku ja selvitykset

NWL Power Plus – korkeataajuisella tehonsyötöllä merkittävää etua sähkösuodattimen erotuskykyyn

Perinteisesti tunnettu sähkösuodattimen erotuskyky on perustunut tasasuunnattuun korkeajännitteeseen, jossa savukaasujen mukana tulevat pölypartikkelit saadaan erotettua sähkösuodattimen erotuslevyille. Amerikkalainen NWL on vuosikymmenien aikana kehittänyt sähkösuodattimiin tehokkaan tehomuuntajan. Muuntajan korkeataajuisella tehonsyötöllä saavutetaan perinteisiä järjestelmiä huomattavasti tehokkaampi erotuskyky sähkösuodattimen kenttiin johtuen mm. paremmasta tehokertoimesta ja korkeajännitteen amplitudin tasaisuudesta.

NWL Power Plus:n käyttö on helppoa

Sen mahdollistavat monipuolinen ja moderni ohjausjärjestelmä. NWL Power Plus:n sisään on keskitetty kaikki sähkötekniikka, tehoelektroniikka ja ohjausjärjestelmä. Tämä säästää mm. kaapelointi- ja asennuskuluja, koska erillistä ohjauskeskusta ei tarvita.

NWL Power Plus on helppo asentaa

Laite on suunniteltu asennettavaksi sähkösuodattimen katolle esimerkiksi perinteisen muuntajan tilalle. Pieni ja kevyt laite on helppo asentaa myös ahtaisiin paikkoihin.

NWL Power Plus säästää energiaa

3-vaiheisen sähkönsyötön ansiosta laitteisto kuluttaa vähemmän sähköä ja varaa pölyhiukkasia tehokkaammin. NWL Ltd. on valtuuttanut ja kouluttanut ECP Group Oy:n henkilökunnan toimimaan NWL laitteiden maahantuojana ja huolto-organisaationa Suomessa ja Skandinaviassa.

Kuvassa: NWL Power Plus asennettuna suodattimen katolle (Fortum Naantali)